Volledig scherm
PREMIUM
Jaqueline Pas en (links) en Loes Ofman met baby Bram feliciteren Ria Neddermeijer (rechts) in hospice De Goudsbloem in de Watersteeg. © Jeroen Appels/Van Assendelft

In hospice De Goudsbloem is het ook gewoon gezellig

VEGHEL - Hospice de Goudsbloem is verhuisd binnen het pand van de Watersteeg in Veghel.  In een gezellige, nieuw ingerichte huiskamer bieden Loes Ofman en Jaqueline Pas steun aan bewoners die sterven gaan. 

Daar is ze dan, de jarige. Ria Neddermeijer, vandaag 79 geworden, wordt hartelijk gefeliciteerd voor ze plaats neemt aan de huiskamertafel voor een verlaat ontbijt. Het opstaan viel niet mee vandaag. Ze had geen pijn, maar was heel moe. ,,Een gebakje hoeft niet, maar een cappuccino is lekker", zegt ze tegen vrijwilligster Jaqueline Pas. Die schenkt de koffie in en houdt de koektrommel voor. ,,Wel een koekje dan?” 

  1. Zingen tot Sinterklaas aanmeert in Veghel

    Zingen tot Sinter­klaas aanmeert in Veghel

    VEGHEL - Dikke rijen met kinderen en volwassenen zondag vroeg in de middag in Veghel aan de kade waar Sinterklaas uiteindelijk aan zal meren met zijn boot De Spanje. Ouders stonden er al vroeg, om er zeker van te zijn een goed plekje te kunnen bemachtigen. De helpers van Sint werkten hard om de wachttijd zo leuk mogelijk te maken. Zo hing presentatrice Eileen Goes samen met kinderen vlaggetjes op bij de hekken aan het water. Had ze gesprekjes met kinderen en liet ze de jeugd zingen en schreeuwen.