Volledig scherm
De Blauwe Kei gebruikt veel plekken op de Noordkade, waaronder de Koekbouw(foto ). © Van Assendelft Fotografie

In week tijd al 20.000 kaartjes verkocht voor Blauwe Kei

VEGHEL - In nauwelijks een week tijd zijn al 20.000 kaartjes verkocht voor het nieuwe theaterseizoen in het Veghelse theater De Blauwe Kei. Vorig seizoen waren dat na de eerste week ongeveer 12.000 kaartjes.

Grote namen als Theo Maassen trekken uiteraard volgens een woorvoerdster van De Blauwe Kei, ,,maar daar kunnen we niet als aan toerekenen, we hebben over de volle breedte van het programma  nu al meer verkocht. Daar zijn we uiteraard erg blij mee”.  Over het gehele, aflopende seizoen 2018-2019 verkocht het Veghelse theater in totaal 40.000 kaartjes.

 Mevrouw Wevers uit Schijndel kocht het 20.000e kaartje deze week voor een theatercollege van Wim Daniëls en werd daarom door De Blauwe Kei in het zonnetje gezet.

Ze kreeg  twee theatervoorstellingen cadeau als aanvulling op de haar bestelling. Ze ontving vrijkaarten voor Opvliegers 5, het vijfde deel van de reeks vriendinnencomedy’s en ze mag een bezoek brengen aan de voorstelling Rotatie van wiskundige Jan Beuving in Spectrum Podium in Schijndel.

Hoewel de verkoop hard gaat voor het theater, dat sinds dit seizoen gevestigd is op CHV Noordkade in Veghel,  zijn er nog voldoende kaarten voor de meeste voorstellingen.