Theo Daanen van Gewoon Uden (links) en Gijs van Heeswijk van Jong Maashorst kijken tevreden naar de eerste uitslagen. Voor Jong Maashorst pakte die goed uit, Gewoon Uden verloor twee zetels.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Daanen van Gewoon Uden (links) en Gijs van Heeswijk van Jong Maashorst kijken tevreden naar de eerste uitslagen. Voor Jong Maashorst pakte die goed uit, Gewoon Uden verloor twee zetels. © Van Assendelft Fotografie

Jong Maashorst boekt verpletterende zege bij verkiezingen Maashorst: 7 zetels

UDEN/LANDERD - De partij Jong Maashorst heeft woensdag bij de verkiezingen voor de toekomstige gemeente Maashorst  een verpletterende zege geboekt. Halverwege de avond stond de partij al op acht van de eenendertig zetels.  Uiteindelijk werden dat er zeven. 

  1. Weinig voorstellingen naar de middag in theaters: 
‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’
    PREMIUM

    Weinig voorstel­lin­gen naar de middag in theaters: ‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’

    OSS/UDEN/VEGHEL - Best een ingewikkelde puzzel, die ze als gevolg van eerdere voorschriften steeds beter weten te leggen. Zo verwoorden de Osse, Veghelse en Udense theaterdirecties, programmeurs en woordvoerders de situatie sinds de zondagavond geldende coronamaatregelen. Theaters moeten wederom de programmering aanpassen, voorstellingen afgelasten of verplaatsen en hun bezoekers verwittigen.