Volledig scherm
Boef treedt op tijdens Someone Told Me Outdoor. © ANP

Jonna Fraser, Josylvio en Boef betreden podium op Someone Told Me Outdoor in Volkel

VOLKEL - Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Someone Told Me twee buitenedities krijgt, in Volkel en Heerlen. De line-up voor de Brabantse editie ontbrak toen nog. Nu heeft de organisatie de headliners voor het festival bekend gemaakt.

Boef, Josylvio, Jonna Fraser, Snelle en Tabitha geven zaterdag 22 juni een optreden op het Volkelse BillyBird Park Hemelrijk. 

Kinderen vanaf 16 jaar hebben toegang tot het festival, dat van 13.00 tot 23.00 uur duurt. Eerder deze week liet Kenny Mordang, mede-eigenaar van evenementenorganisatie Essential, weten dat er bij de ingang relatiestatus-bandjes uitgedeeld worden. ,,Een groen bandje staat voor single, een blauwe voor hard to get en rood voor bezet", vertelde Mordang (zie onderstaande foto).

De editie in Douvenrader Park in Heerlen vindt 25 mei plaats.

Volledig scherm
De relatiestatus-bandje. © Someone Told Me Outdoor
  1. Verdachte moord Bloemenwijk Veghel naar Pieter Baan Centrum

    Verdachte moord Bloemen­wijk Veghel naar Pieter Baan Centrum

    DEN BOSCH/VEGHEL De 24-jarige Veghelaar die op 20 november 2018 zijn 55-jarige huisgenoot Sona Manpasi in de Bloemenwijk zou hebben doodgestoken, weigert mee te werken aan onderzoek door het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie. Hij gaat daarom in opdracht van de rechter-commissaris binnenkort voor 'observatie' naar het Pieter Baan Centrum. Dat bleek dinsdagmiddag tijdens een pro forma-behandeling van zijn rechtszaak in Den Bosch.