Roland de Laak (met microfoon) en Frits van Eerd verwelkomen het publiek bij de heropening van de compleet vernieuwde Jumbo-supermarkt op Drossaard.
Volledig scherm
Roland de Laak (met microfoon) en Frits van Eerd verwelkomen het publiek bij de heropening van de compleet vernieuwde Jumbo-supermarkt op Drossaard. © Hans van Alebeek

Jumbo De Laak Uden weer open

UDEN - Na een ingrijpende verbouwing is Jumbo De Laak op Drossaard in Uden woensdagochtend weer voor het publiek open gegaan. Eigenaar Roland de Laak gaf samen met Jumbo-topman Frits van Eerd een klap op de rode knop waarna het publiek, dat in drommen stond te wachten, naar binnen kon. 

,,Normaal gaan we pas om negen uur open maar jullie hebben lang genoeg gewacht. Ik geef nu al een klap op de knop", sprak een enthousiaste Roland de Laak vlak voor negen uur tot zijn trouwe klantenschare. Afgelopen twee weken is de winkel van top tot teen onder handen genomen. Het resultaat is een compleet nieuwe zaak, met nieuwe indeling en meer extra's in het assortiment. ‘Welkom dat u er bent’, kregen de eerste klanten te horen die werden getrakteerd op een bosje bloemen. ‘Fijn dat jullie weer open zijn', was de reactie van veel klanten. 

Te veel? 

,,Het is een prachtige winkel geworden”, zegt Frits van Eerd die in de winkel de positieve reacties van de klanten met veel plezier in ontvangst neemt. ,,Maar dat geldt eigenlijk voor elke nieuwe winkel die we openen, nog steeds elke week een.” Van Eerd roemt de samenwerking met de ‘enthousiaste en zeer gedreven’ De Laak. Heeft Uden - waar binnenkort een derde Jumbo opent - niet te veel Jumbo's? ,,Het zijn er nooit te veel", lacht hij. ,,Het is toevallig zo gelopen. Bovendien: Uden is een grote plaats, dat kan best.”

De grote versafdeling is verplaatst naar vooraan in de winkel.
Volledig scherm
De grote versafdeling is verplaatst naar vooraan in de winkel. © Hans van Alebeek