Kermismeester Pascal Donkers (voorgrond) kijkt toe hoe burgemeester Hellegers het lint doorknipt. De kermis Uden is van start. Op de achtergrond kijkt kermiswethouder Gijs van Heeswijk toe.
Volledig scherm
Kermismeester Pascal Donkers (voorgrond) kijkt toe hoe burgemeester Hellegers het lint doorknipt. De kermis Uden is van start. Op de achtergrond kijkt kermiswethouder Gijs van Heeswijk toe. © Hans van Alebeek

Kermis Uden is begonnen, exploitanten loven de gemeente

UDEN - En de kermis Uden is los. Met het ouderwets doorknippen van een lintje gaf burgemeester Henk Hellegers vrijdagmiddag het startschot voor tien dagen vertier in en om het centrum. ,,Mega Kermis Uden doet zijn naam eer aan", aldus Atze Lubach, voorzitter van de BOVAK-kermisbond.  

 1. HorecaAdviesBureau helpt akkoord te bereiken met schuldeisers

  HorecaAd­vies­Bu­reau helpt akkoord te bereiken met schuldei­sers

  HEESCH - Het HorecaAdviesBureau in Heesch gaat horecaondernemingen in het hele land adviseren hoe zij een akkoord kunnen bereiken met eventuele schuldeisers of aandeelhouders. Het bureau voert de werkzaamheden uit conform de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA), die het voor ondernemers makkelijker maakt om tot zo’n akkoord te komen. Om zo faillissementen, die vaak financieel en persoonlijk leed met zich meebrengen, te voorkomen.
 1. Flinke uitslaande brand in vier loodsen op terrein in Drunen
  Play

  Flinke uitslaande brand in vier loodsen op terrein in Drunen

 2. Onzichtbare beugel steeds populairder: 'In coronatijd heb je toch minder sociale activiteiten'
  Play

  Onzichtba­re beugel steeds populair­der: 'In coronatijd heb je toch minder sociale activitei­ten'