De N605 ter hoogte van de molen van Volkel. Een omgevingsstudie moet duidelijk maken of al het verkeer straks via de Zeelandsedijk geleid moet worden zoals nu al voor vrachtauto's geldt.
Volledig scherm
De N605 ter hoogte van de molen van Volkel. Een omgevingsstudie moet duidelijk maken of al het verkeer straks via de Zeelandsedijk geleid moet worden zoals nu al voor vrachtauto's geldt. © Van Assendelft Fotografie

Keuze voor route N605 bij Volkel nog later vanwege extra onderzoek

VOLKEL - Pas na de zomer van 2020 wordt er een keuze gemaakt over de mogelijke omlegging van de N605 tussen Boekel en Uden. Gemeente en provincie willen een aantal onderzoeken op elkaar afstemmen waardoor het besluit over de zogeheten ‘omklap’ van de N605 via de Zeelandsedijk in Volkel nog langer op zich laat wachten.     

  1. Topvrouw van het Jaar, Mariëlle Bartholomeus: 'Het is natuurlijk eigenlijk van de zotte dat de prijs bestaat'
    PREMIUM

    Topvrouw van het Jaar, Mariëlle Bartholo­meus: 'Het is natuurlijk eigenlijk van de zotte dat de prijs be­staat'

    Dat ze genomineerd was, vond ze al bijzonder, maar dat ze nu vanwege haar ‘doortastende optreden tijdens de coronacrisis’ Topvrouw van het Jaar 2020 is, voelt helemaal ‘bizar’. Mariëlle Bartholomeus, neuroloog en medisch directeur bij ziekenhuis Bernhoven in Uden, waar corona dit voorjaar genadeloos toesloeg, is trots en blij. ,,Ik werd vannacht om 04.00 uur wakker en toen dacht ik, heb ik het nou gedroomd? Nee dus.”