Volledig scherm
Ons Caffeej overhandigt het geld aan de Kinderboerderij Uden. © Peter Noy

Kinderboerderij Uden krijgt 2000 euro van kerstbingo Ons Caffeej

UDEN - De Kinderboerderij Uden gaat een donatie van ruim 2000 euro gebruiken voor de inrichting van de volières. Het geld werd donderdag geschonken door Alex van der Hoogen en Ronald Verwegen van Ons Caffeej. Het geld werd tijdens de laatste kerstbingo bij elkaar gebracht. 

Elk jaar kiest Ons Caffeej een goed doel binnen de gemeente Uden. ,,We dragen de Kinderboerderij een warm hart toe, vandaar deze geste. Vorig jaar hebben we ezel Fleur geadopteerd”, vertelt Alex van der Hoogen.  Voorzitter Luc van den Brule van de Kinderboerderij is erg blij met de donatie van Ons Caffeej. 

,,Met deze giften kunnen we de juiste investeringen doen zodat nog meer mensen kunnen genieten van een bezoek aan de Kinderboerderij. Het onderhouden en het vernieuwen van de gebouwen en het kopen van voer zijn nu eenmaal behoorlijke investeringen. We proberen kostenneutraal te werken, zodat we geen entree hoeven te heffen", aldus Luc van den Brule.

  1. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.