Lange dagen in Oonivoo: ‘We staren ons niet blind op Michelinster, maar is wel supervet’

De klok rondEen kok maakt lange, intensieve dagen om de gasten in het restaurant te behagen. In de serie 'De klok rond’ lopen we mee met mensen die een bijzonder, bewonderenswaardig of jaloersmakend werk hebben. De kok van sterrenrestaurant Oonivoo in Uden spreekt over lange werkdagen, gerechten waar je vrolijk van wordt en het vele handwerk. ,,Fantastisch om iets te maken wat voorziet in een levensbehoefte.” 

Volledig scherm
Sous-chef Jasper Kox (r) en Rob Verhees in actie bij restaurant Oonivoo te Uden. © Van Assendelft
  1. Wachten om als eerste te mogen schaatsen bij Uden on Ice

    Wachten om als eerste te mogen schaatsen bij Uden on Ice

    UDEN - Op het moment dat binnen in een volle zaal de officiële opening werd verricht, mochten de schaatsers al ruim een half uur het ijs op. En daar stonden ze voor in de rij. Onder die wachtenden waren ook Anouk van der Ven (20) en Dion van der A (18). ,,We maken er elk jaar een sport van om als eerste te zijn, en dat is dit keer weer gelukt’', zeggen de twee lachend wanneer ze net hun eerste rondjes hebben gereden. ,,Nu is het ijs nog hard, waardoor je lekker snel gaan.’'