Een artist impression van wat Living Lab Maashorst kan gaan worden.
Volledig scherm
Een artist impression van wat Living Lab Maashorst kan gaan worden. © Gemeente Uden

‘Living Lab’ mag winnend idee gaan bouwen in Park Maashorst Uden

UDEN - Onder de noemer ‘Living Lab Maashorst’ gaat een groep vrienden uit Uden in Park Maashorst achter ziekenhuis Bernhoven een nieuwe woonvorm realiseren. Hun idee voor een project waarbij verschillende groepen bewoners een eigen huis krijgen, die onderling met elkaar verbonden worden, kwam als winnaar uit de bus bij de prijsvraag van de gemeente Uden. 

 1. Weinig voorstellingen naar de middag in theaters: 
‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’
  PREMIUM

  Weinig voorstel­lin­gen naar de middag in theaters: ‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’

  OSS/UDEN/VEGHEL - Best een ingewikkelde puzzel, die ze als gevolg van eerdere voorschriften steeds beter weten te leggen. Zo verwoorden de Osse, Veghelse en Udense theaterdirecties, programmeurs en woordvoerders de situatie sinds de zondagavond geldende coronamaatregelen. Theaters moeten wederom de programmering aanpassen, voorstellingen afgelasten of verplaatsen en hun bezoekers verwittigen.
 2. Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s
  PREMIUM

  Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s

  ZALTBOMMEL/SCHIJNDEL/ESCH - Nog niet zo lang geleden nam een stier hem nog flink te grazen. Een paar gebroken ribben was het resultaat. Ook is hij al eens onder geplast door een grote zeug. Ach, Gert van den Bosch (56) uit Zaltbommel heeft er alles voor over om varkens, koeien, geiten, schapen en paarden op het boerenerf zo mooi mogelijk te fotograferen. Ook in de Meierij. Hij won er zelfs een prestigieuze, internationale prijs mee: de Sony Award.