Volledig scherm
PREMIUM
Op de Noordkade wordt de Foute Party van Q Music gehouden. bezoekers hebben zich goed aan de dress code gehouden © Jeroen Appels/ Van Assendelft

Losgaan in foute outfits tijdens The Party FOUT in de Koekbouw Veghel

VEGHEL - ,,Welkom, welkom bij de drie biggetjes", zingen feestgangers zaterdagavond in de Veghelse Koekbouw enthousiast. Kwamen er in april nog zo'n 800 feestgangers, bij de XL editie van Qmusic The Party FOUT zijn het er wel 1300. En de meesten in lekkere foute outfits.

Volledig scherm
Noah van der Heijden besloot een berenpak aan te doen. Hij vindt het foute feest helemaal geweldig. © Franka Willems-Netten

Gekleurde lichtstralen en muziek komen je tegemoet in de Koekbouw van CHV Noordkade. Het is er gezellig druk en het woord 'fout' wordt nogal eens gebruikt. Vrouwen hebben uitgepakt met glitterkleding tot goud gespoten laarzen aan toe. Er zijn lichtgevende brillen en lampjes in schoenzolen. Dj's staan op een verhoging en draaien foute muziek. De handen gaan omhoog bij 'Sweet Caroline' en er wordt meegezongen op 'De 3 biggetjes' van K3. 

Noah van der Heijden (25) in berenpak geniet van z'n pilsje. Eigenlijk wilde hij een engeltjespak aandoen, maar de borsten hingen op z'n buik. Hij vindt het feest helemaal geweldig. ,,Niet nadenken over cool zijn, maar lekker losgaan. Het is leuk, lekker apart.”