Het gele bord geeft aan dat de Rouwstraat op 14 en 15 juni is afgesloten maar voor auto’s die van Volkel naar Odiliapeel willen, geldt dat nu al. Tot ergernis van boeren en bedrijven in de buurt.
Volledig scherm
Het gele bord geeft aan dat de Rouwstraat op 14 en 15 juni is afgesloten maar voor auto’s die van Volkel naar Odiliapeel willen, geldt dat nu al. Tot ergernis van boeren en bedrijven in de buurt. © Hans van Alebeek

Luchtmachtdagen een feestje? Niet voor buurt van vliegbasis Volkel

VOLKEL - De Luchtmachtdagen op vliegbasis Volkel moeten een feestje worden voor alle bezoekers. Maar de directe buren zien dat anders. Die balen van gebrek aan informatie en wegafsluitingen die twee weken voor het evenement al zijn ingegaan. 

  1. Uittocht vrijwilligers VluchtelingenWerk Bernheze door corona en drama Rik (18)
    PREMIUM

    Uittocht vrijwilli­gers Vluchtelin­gen­Werk Bernheze door corona en drama Rik (18)

    HEESCH - Corona en de dodelijke steekpartij in april waarbij de 18-jarige Rik van de Rakt om het leven kwam, hebben geleid tot een uittocht van vrijwilligers bij VluchtelingenWerk Bernheze. De organisatie krijgt daarom van de gemeente 16.500 euro extra subsidie. De eenmalige steun is ter bekostiging van extra uren voor de rest van dit jaar voor de enige beroepskracht van VluchtelingenWerk Bernheze.