Mandy van Ree houdt de hele kermis Uden via camera's in de gaten. Op een van de schermen is het Mondriaanplein nog in het rood terwijl het echt niet te vol is. Op de achtergrond de W&R-directeuren Willem Rutten en Sander van der Walle en wethouder Gijs van Heeswijk met burgemeester Henk Hellegers. 
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Mandy van Ree houdt de hele kermis Uden via camera's in de gaten. Op een van de schermen is het Mondriaanplein nog in het rood terwijl het echt niet te vol is. Op de achtergrond de W&R-directeuren Willem Rutten en Sander van der Walle en wethouder Gijs van Heeswijk met burgemeester Henk Hellegers. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

Mandy houdt vanuit het commandocentrum de hele kermis Uden in de gaten: ‘Als het nodig is, kan ik snel ingrijpen’

UDEN - Mandy van Ree is met afstand het populairste meisje van de kermis in Uden. Vanuit haar commandowagen heeft ze contact met iedereen en ziet en hoort ze alles. Vooral om de drukte op de kermispleinen goed in de gaten te houden. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”