Mandy van Ree houdt de hele kermis Uden via camera's in de gaten. Op een van de schermen is het Mondriaanplein nog in het rood terwijl het echt niet te vol is. Op de achtergrond de W&R-directeuren Willem Rutten en Sander van der Walle en wethouder Gijs van Heeswijk met burgemeester Henk Hellegers. 
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Mandy van Ree houdt de hele kermis Uden via camera's in de gaten. Op een van de schermen is het Mondriaanplein nog in het rood terwijl het echt niet te vol is. Op de achtergrond de W&R-directeuren Willem Rutten en Sander van der Walle en wethouder Gijs van Heeswijk met burgemeester Henk Hellegers. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

Mandy houdt vanuit het commandocentrum de hele kermis Uden in de gaten: ‘Als het nodig is, kan ik snel ingrijpen’

UDEN - Mandy van Ree is met afstand het populairste meisje van de kermis in Uden. Vanuit haar commandowagen heeft ze contact met iedereen en ziet en hoort ze alles. Vooral om de drukte op de kermispleinen goed in de gaten te houden. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”