Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Mogelijke drugsdealer opgepakt op de Bunders in Veghel

VEGHEL - Op de Bunders in Veghel werd vrijdag op zaterdag rond middernacht een mogelijke drugsdealer aangehouden. Officieel moet de politie nog uitzoeken wat hij op zijn kerfstok heeft, maar de man had in elk geval een gripzak hennep bij zich, plus een flinke hoeveelheid geld, een weegschaal en meerdere telefoons. 

De mogelijke dealer stond met zijn auto dicht bij een tweede auto op de parkeerplaats op de Bunders. Agenten vermoedden dat er werd gehandeld, en reden er naartoe. Eén van de twee auto's ging er daardoor als een speer vandoor. 

Eenmaal achterhaald, troffen de agenten de bovengenoemde spullen in de auto aan. De bestuurder werd daarom aangehouden, en hij zit nog vast. 

  1. Wachten om als eerste te mogen schaatsen bij Uden on Ice

    Wachten om als eerste te mogen schaatsen bij Uden on Ice

    UDEN - Op het moment dat binnen in een volle zaal de officiële opening werd verricht, mochten de schaatsers al ruim een half uur het ijs op. En daar stonden ze voor in de rij. Onder die wachtenden waren ook Anouk van der Ven (20) en Dion van der A (18). ,,We maken er elk jaar een sport van om als eerste te zijn, en dat is dit keer weer gelukt’', zeggen de twee lachend wanneer ze net hun eerste rondjes hebben gereden. ,,Nu is het ijs nog hard, waardoor je lekker snel gaan.’'