Joël Cahen, met bril in de hand, geeft de vrijwilligers van Museum Krona alvast tekst en uitleg over de Chagall-expositie. De tentoonstelling is vanaf zaterdag 5 juni voor het grote publiek geopend.
Volledig scherm
Joël Cahen, met bril in de hand, geeft de vrijwilligers van Museum Krona alvast tekst en uitleg over de Chagall-expositie. De tentoonstelling is vanaf zaterdag 5 juni voor het grote publiek geopend. © Van Assendelft Fotografie

Museum Krona hoopt te scoren met grote Chagall-expositie

UDEN - Bisschop De Korte kwam al een kijkje nemen en ook de circa zeventig vrijwilligers van Museum Krona hebben de grote Chagall-expositie al gezien. Vanaf zaterdag mag heel Nederland komen kijken, het Udens museum mikt op een groot publiek.     

  1. Agnes Princen ging zingend door het leven - altijd bleven de liedjes in haar hoofd, óók toen ze dementeerde
    PREMIUM
    In herinnering

    Agnes Princen ging zingend door het leven - altijd bleven de liedjes in haar hoofd, óók toen ze dementeer­de

    OSS - Het dorp van Wim Sonneveld, o wat hebben ze dat lied vaak gehoord! Agnes Princen zong haar hele leven, óók toen ze met dementie in zorgcentrum De Ruwaard woonde. Je hoefde maar een lied op te zetten, of ze zong het mee. Zwaaiend met haar armen, genietend van de muziek. De dementie maakte haar zachter, liever. Op 7 juni overleed ze, 87 jaar oud.