Joël Cahen, met bril in de hand, geeft de vrijwilligers van Museum Krona alvast tekst en uitleg over de Chagall-expositie. De tentoonstelling is vanaf zaterdag 5 juni voor het grote publiek geopend.
Volledig scherm
Joël Cahen, met bril in de hand, geeft de vrijwilligers van Museum Krona alvast tekst en uitleg over de Chagall-expositie. De tentoonstelling is vanaf zaterdag 5 juni voor het grote publiek geopend. © Van Assendelft Fotografie

Museum Krona hoopt te scoren met grote Chagall-expositie

UDEN - Bisschop De Korte kwam al een kijkje nemen en ook de circa zeventig vrijwilligers van Museum Krona hebben de grote Chagall-expositie al gezien. Vanaf zaterdag mag heel Nederland komen kijken, het Udens museum mikt op een groot publiek.     

  1. Schip met zeer dodelijk giftig graan blijft nog dagenlang in Veghel: ‘De hoeveelheid gif is echt extreem’
    PREMIUM

    Schip met zeer dodelijk giftig graan blijft nog dagenlang in Veghel: ‘De hoeveel­heid gif is echt extreem’

    VEGHEL - Het schip met de zeer dodelijke concentratie giftig graan, de Sempre Spera, moet nog dagenlang blijven liggen bij diervoederbedrijf De Heus in Veghel. Volgens een chemicus gaat het om ‘een extreem hoge hoeveelheid'. Woordvoerder Simon de Ridder zegt dat de giftige lading ontdekt werd nadat een ander schip met een zelfde soort lading werd gecontroleerd in Utrecht. ,,We hebben daarna meteen actie ondernomen.”