Harrie en Annie van Lankvelt stoppen na bijna 35 jaar met friet bakken. Hun cafetaria Nardje wordt overgenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Harrie en Annie van Lankvelt stoppen na bijna 35 jaar met friet bakken. Hun cafetaria Nardje wordt overgenomen. © Van Assendelft

Na 35 jaar cafetaria Nardje nog steeds genieten van friet en een frikandel speciaal

UDEN - Na bijna 35 jaar tussen de friet en frikandellen vinden Harrie en Annie van Lankvelt het mooi geweest. De uitbaters van de bekende Udense cafetaria Nardje dragen de zaak eind deze maand over. Maar een lekker frietje of hamburger zullen ze blijven eten, da’s zeker. 

Verse friet, echte friet. Daarvoor komen de klanten van cafetaria Nardje van heinde en verre naar het Muziekplein in Uden. ,,Ja, da’s wel ons speerpunt”, vertellen Harrie (70) en Annie (63) van Lankvelt tijdens een rustig uurtje in hun zaak. ,,Vroeger deden we alles nog zelf”, zegt Annie. ,,Elke ochtend kilo’s aardappelen schrappen, ontpitten en snijden.”