‘Nep-zebra voor modereus in Nistelrode is spelen met levens’

VideoNISTELRODE - De nieuwe voetgangersoversteekplaatsen voor de deur van modepaleis Van Tilburg in Nistelrode zijn levensgevaarlijk, vindt Veilig Verkeer Nederland. ,,Gemeenten moeten niet spelen met verkeersregels, want dan speel je met mensenlevens’’, zegt een woordvoerder.

Quote

Dit is toch gewoon een zebrapad?

Een overstekende vrouw

Voor zowel overstekende voetgangers als automobilisten is onduidelijk wat de markeringen op het wegdek betekenen. En zeker zo belangrijk: of ze moeten remmen. Of niet.

  1. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.