De ploeg van Jong Uden aan de vooravond van de verkiezingen in 2018. In het midden lijsttrekker (en nu wethouder) Gijs van Heeswijk, links vooraan staat Niek van Lanen.
Volledig scherm
De ploeg van Jong Uden aan de vooravond van de verkiezingen in 2018. In het midden lijsttrekker (en nu wethouder) Gijs van Heeswijk, links vooraan staat Niek van Lanen. © Jong Uden

Niek van Lanen met tweelingbroer Job in de gemeenteraad van Uden

UDEN - De tweelingbroers Job en Niek van Lanen (33) zitten vanaf donderdag samen voor de fractie Jong Uden in de gemeenteraad van Uden. Niek is de opvolger van Karin Francken die stopt als raadslid en naar verluidt later dit jaar op de kieslijst van de VVD komt te staan. 

 1. Nu valt het F-woord: De Leijgraaf en Koning Willem 1 College koersen aan op algehele fusie
  PREMIUM

  Nu valt het F-woord: De Leijgraaf en Koning Willem 1 College koersen aan op algehele fusie

  VEGHEL/OSS/UDEN/DEN BOSCH - De middelbaar beroepsopleidingen De Leijgraaf en het Koning Willem 1 College koersen aan op een fusie. De twee onderwijsinstellingen, met ieder duizenden studenten en honderden docenten, zetten een daarvoor al eerder gestart onderzoek voort. Bedoeling is om per 1 januari 2022 eerst een bestuurlijke fusie aan te gaan om uiteindelijk de twee instituten geheel samen te smelten.
 1. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis

 2. Sven van Beek: 'Ik denk dat een punt verdiend is voor beide partijen'
  Play

  Sven van Beek: 'Ik denk dat een punt verdiend is voor beide partijen'