Op deze hoek Kloosterstraat-Brabantstraat moet het nieuwe woonwijkje 'Volkel-Zuid' gaan verrijzen. Er is plek voor 20 woningen.
Volledig scherm
Op deze hoek Kloosterstraat-Brabantstraat moet het nieuwe woonwijkje 'Volkel-Zuid' gaan verrijzen. Er is plek voor 20 woningen. © Google Streetview

Nieuw woonwijkje ‘Volkel-Zuid’ weer een stap dichterbij

VOLKEL - Het gedroomde woonwijkje aan de Kloosterstraat in Volkel is weer een stap dichter bij realisatie. De gemeente Uden is enthousiast over het plan van bouwbedrijf T&W Bouw uit Volkel dat voorziet in de bouw van twintig woningen.    

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.