Jeanine van der Giessen en Rob Lunenburg, eigenaar van het partycentrum in Loosbroek, bekeken maandag het decor voor talkshow De Waan. Op de achtergrond Matthieu Bosch, van de Bernhezer Kunstkring.
Volledig scherm
Jeanine van der Giessen en Rob Lunenburg, eigenaar van het partycentrum in Loosbroek, bekeken maandag het decor voor talkshow De Waan. Op de achtergrond Matthieu Bosch, van de Bernhezer Kunstkring. © Jeroen Appels / Van Assendelft

Nieuwe talkshow vanuit de Lunenburg: bekende ic-arts te gast bij eerste aflevering

LOOSBROEK - Ook Peter de Jager, misschien wel de bekendste ic-arts van Nederland momenteel, doet vrijdag mee aan De Waan. Deze nieuwe talkshow vol mensen uit Bernheze gaat over corona. En wil kijkers vooral hoop geven.

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.