De rotonde Nisseroi in de noordelijke randweg van Nistelrode. Aan de bovenkant de straat Weijen die het dorp in voert. De pijl wijst de plek aan van de te bouwen fietstunnel.
Volledig scherm
De rotonde Nisseroi in de noordelijke randweg van Nistelrode. Aan de bovenkant de straat Weijen die het dorp in voert. De pijl wijst de plek aan van de te bouwen fietstunnel. © BD

Nistelrode moet maanden omrijden vanwege bouw fietstunnel

NISTELRODE - Voor de aanleg van de fietstunnel in Nistelrode moet het dorp binnenkort door een zure appel bijten. De belangrijkste entreestraat aan de noordkant van het dorp, Weijen, gaat enkele maanden dicht.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.