Schets van het Food Experience Center zoals dat op de oude Ben van Dijk-locatie zou kunnen komen. De ondernemers in het centrum in Uden vinden dat een slecht plan.
Volledig scherm
PREMIUM
Schets van het Food Experience Center zoals dat op de oude Ben van Dijk-locatie zou kunnen komen. De ondernemers in het centrum in Uden vinden dat een slecht plan. © RPHS

Ondernemers centrum Uden zien Food Experience Center ook niet zitten: ‘We hebben grote zorgen’

UDEN - De ondernemers in het centrum van Uden zien de komst van een Food Experience Center ook niet zitten. Zo’n publiekstrekker op Uden-Noord is funest voor de winkels in het centrum en toekomstige ontwikkelingen schrijven ze in een brief aan alle raadsfracties. 

 1. ‘Besluit rond FEC stinkt’, politiek Uden botst met college
  PREMIUM

  ‘Besluit rond FEC stinkt’, politiek Uden botst met college

  UDEN - Burgemeester en wethouders van Uden volharden in hun keiharde nee tegen een Food Experience Center (FEC) bij de rotonde van Ben van Dijk. Het college botst daarmee met een groot deel van de gemeenteraad, waaronder de coalitiepartijen Gewoon Uden en VVD/Leefbaar Uden, want die zien zo’n publiekstrekker op Uden-Noord wel zitten. De politiek lijkt gevoelig voor de kritiek van de initiatiefnemers die zich door de gemeente ‘gepiepeld’ voelen en vinden dat het hele zaakje ‘behoorlijk stinkt'.
 1. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
  Play

  Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten

 2. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'