Met een duidelijker middenberm, aansluitend op de zebrapaden, moet het kruispunt St. janstraat  overzichtelijker worden.
Volledig scherm
Met een duidelijker middenberm, aansluitend op de zebrapaden, moet het kruispunt St. janstraat overzichtelijker worden. © Hans van Alebeek

Onduidelijk kruispunt St. Janstraat Uden aangepakt

UDEN - Een langere en duidelijkere middenberm in de weg moet het centrumverkeer in de St.-Janstraat in Uden beter sturen. Al sinds de reconstructie van de bocht in de weg, ter hoogte van café-restaurant Sergeant Peppers, leken sommige automobilisten te verdwalen op het grote en brede kruispunt. Na donderdag moet dat beter worden. 

  1. Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonneparken en windmolens
    PREMIUM

    Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonnepar­ken en windmolens

    DEN BOSCH - Netbeheerder Enexis, actief in Zuid- en Oostelijk Nederland, vreest dat het elektriciteitsnet te vol raakt. Door het overvolle hoogspanningsnet van TenneT kan er transportschaarste optreden en kunnen beheerders van zonneparken en windmolens op bepaalde plekken niet meer aangesloten worden. Volgens Enexis Netbeheer moeten plannenmakers voor nieuwe projecten er rekening dat er voor hen niet overal ruimte meer is op het net.