Sophie Hilbrand (l) was onlangs aanwezig bij een ludieke actie van bewoners van de Graspeel bij het gemeentehuis in Zeeland. Om de stankoverlast onder de aandacht te brengen hingen ze in varkensmest gedrenkte kledingstukken aan een waslijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Sophie Hilbrand (l) was onlangs aanwezig bij een ludieke actie van bewoners van de Graspeel bij het gemeentehuis in Zeeland. Om de stankoverlast onder de aandacht te brengen hingen ze in varkensmest gedrenkte kledingstukken aan een waslijn. © Thomas Segers/Van Assendelft

Onthullende opnamen in Landerdse ‘Beerput van de Graspeel’ donderdag op tv

LANDERD - De afgelopen maanden maakte een BNN/VARA-camerateam opnamen in Zeeland voor het tv-programma ‘De Opstandelingen’. Donderdag zendt de omroep de beelden uit onder er de titel ‘De beerput van de Graspeel’. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”