De bouw van het nieuwe ontmoetingsplein Mellepark ligt strak op schema. Al voor de zomer kan er gesport worden, de scholen komen pas bij de start van het nieuwe schooljaar in september.
Volledig scherm
De bouw van het nieuwe ontmoetingsplein Mellepark ligt strak op schema. Al voor de zomer kan er gesport worden, de scholen komen pas bij de start van het nieuwe schooljaar in september. © Van Assendelft Fotografie

Ontmoetingsplein Mellepark Uden groeit als kool:
eerst de sporters, dan de basisscholen

UDEN - In een razend tempo schiet het ontmoetingsplein Mellepark uit de grond. In het nieuwe wijkcentrum voor Uden-Oost kan volgens planning medio mei al gesport worden, de basisscholen Camelot en De Palster en kinderopvang Kanteel trekken er later in.

 1. Beddenreus maakt foutje op site: bestellingen voor bed van 12,99 euro
  PREMIUM

  Beddenreus maakt foutje op site: bestellin­gen voor bed van 12,99 euro

  UDEN - Een bed - een luxe boxspring met gestoffeerd matras - voor 12,99 euro. Dat daar belangstellenden voor zijn, hebben ze bij Beddenreus, onderdeel van de Udense beddengigant Beter Bed, gemerkt. Door een 'menselijke’ vergissing stond er woensdag een verkeerd bedrag op de website van het bedrijf. Daar waar 1299 euro had moeten staan, stond 12,99 euro. De bestellingen stroomden rap binnen. Foutje bedankt!
 1. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
  Play

  Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten

 2. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
  Play

  Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'