Op de fiets door de McDrive, het is op dit moment de enge manier om eenhamburger of McFlurry te scoren. Maar met een mondkapje, dat wel.
Volledig scherm
Op de fiets door de McDrive, het is op dit moment de enge manier om eenhamburger of McFlurry te scoren. Maar met een mondkapje, dat wel. © Hans van Alebeek

Op de fiets, veilig en wel, door de McDrive in Uden

UDEN - Afhalen mag nog steeds en dus is het drukker dan ooit op het Foodcourt in Uden. Wel hebben de exploitanten van McDonald's, KFC en Subway met afzetlinten het terrein zo ingericht dat iedereen automatisch naar de afhaalbalies gedirigeerd wordt. De restaurants met zitgedeelte zijn sinds zondagavond namelijk gesloten. 

  1. Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonneparken en windmolens
    PREMIUM

    Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonnepar­ken en windmolens

    DEN BOSCH - Netbeheerder Enexis, actief in Zuid- en Oostelijk Nederland, vreest dat het elektriciteitsnet te vol raakt. Door het overvolle hoogspanningsnet van TenneT kan er transportschaarste optreden en kunnen beheerders van zonneparken en windmolens op bepaalde plekken niet meer aangesloten worden. Volgens Enexis Netbeheer moeten plannenmakers voor nieuwe projecten er rekening dat er voor hen niet overal ruimte meer is op het net.