Volledig scherm
© Gemeente Epe

Pand in Uden gaat op slot na hennepvondst

UDEN -  Burgemeester Henk Hellegers van de gemeente Uden heeft besloten Harmoniumlaan 2 in Uden voor drie maanden op slot te gooien. Hier werden recent twee hennepkwekerijen gevonden.

Zowel de woning als het bijbehorende erf aan de Harmoniumlaan 2 worden met ingang van 7 mei gesloten.  De burgemeester kwam tot deze beslissing nadat in het pand twee hennepkwekerijen waren aangetroffen, met in totaal 605 hennepplanten. 

Pand en erf gaan op slot voor een periode van drie maanden.

  1. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.