Volledig scherm
Prins Geert d'n Urste en Prinses Ine heersen over Paplippelland. © Paplippels

Paplippels hebben Prins Geert en Prinses Ine

KELDONK – In een uitverkochte ‘Pappot’ zijn Prins Geert d’n Urste en Prinses Ine uitgeroepen tot nieuwe heersers van de Paplippels in Keldonk.

Geert Kuijpers is een echte Paplippel. Hij is 31 jaar oud. Geert is werkzaam bij Hawk International in Veghel in de marketing en verkoop. Zijn verloofde Prinses Ine van Wanroy is geboren als Drumknaauwerinneke. Ine werkt als afdelingsmanager bij de Albert Heijn in Gemert. Zij wonen samen aan het Kuilven in Keldonk. 

Druk bij RKVV 

Geert  voetbalt in het tweede elftal van RKVV Keldonk. Binnen deze voetbalvereniging is hij verder actief met de twaalfde man commissie, het sponsortoernooi en diverse andere festiviteiten. Hij kijkt graag naar PSV. Voor Jong Nederland organiseert de potgrondactie mee en zet hij zich in voor de stichting Vrienden van Jong Nederland.  Ook is hij een groot liefhebber van speciaal bieren en kruidenbitter. Niet alleen het maken hiervan, maar ook het proeven. Ine houdt zich graag bezig met bakken en zij gaat graag stappen met vriendinnen en winkelen. Het vorstelijk paar wordt tijdens de carnaval bijgestaan door adjudantenpaar Leon van den Acker en Linda van Zon. Hun motto: ‘Vul je kruik, vul je kan, We gaon er keihard tegenaon’

Gelegenheid om het prinsenpaar te feliciteren is er op zondag 13 januari tijdens de receptie van 11.11 tot 17.00 uur.