Het plan voor het perceel aan de Schootsedijk en Scheperweg is het grootste van de in totaal zeven projecten die door de gemeente Meierijstad zijn geselecteerd om verder te worden uitgewerkt.
Volledig scherm
Het plan voor het perceel aan de Schootsedijk en Scheperweg is het grootste van de in totaal zeven projecten die door de gemeente Meierijstad zijn geselecteerd om verder te worden uitgewerkt. © Google Streetview

Plan voor zonnepark bij Olland: twee velden met in totaal 38.300 panelen

OLLAND - De plannen voor een ruim 12 hectare groot zonnepark bij Olland krijgen steeds meer vorm. Aan de Schootsedijk en Scheperweg komen als het aan initiatiefnemer ZonXP ligt 38.300 panelen, verspreid over twee velden. Daaromheen verrijst 5 hectare aan nieuwe natuur. 

 1. Boekel plaatst de komende jaren zeventig laadpalen

  Boekel plaatst de komende jaren zeventig laadpalen

  Boekel - De gemeente Boekel laat komende jaren ongeveer 70 laadpalen plaatsen. Bij iedere laadpaal worden twee parkeerplaatsen bestemd voor elektrische auto’s. Dit komt neer op circa 140 openbare parkeervakken die bedoeld zijn voor elektrisch rijdende inwoners, bezoekers en forensen. Op dit moment telt de gemeente Boekel circa 70 elektrische personenauto’s. De verwachting is dat het er in 2025 zevenhonderdvijftig zijn en in 2035 ongeveer 2.800.
 1. Samenvatting: PSV - RKC Waalwijk
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV - RKC Waalwijk

  23 januari
 2. De avondklok zorgt voor lege straten in Tilburg
  Play

  De avondklok zorgt voor lege straten in Tilburg