Publiek zwerft van optreden naar optreden in CHV Noordkade in Veghel

VideoVEGHEL - De timetable van het festival Nacht van de Noordkade (NvdN) van vrijdag geeft het al aan. Keuzes maken waar je naar toe wilt, want niet alle optredens worden herhaald. Dat geldt bijvoorbeeld voor diverse items vroeg op de avond als muziekoptredens van jonge muzikanten, het Van Leur Koektrommelconcert, een hoorspel of dans in de Zandloper. Ja, ín de Zandloper. Dat nodigt uit om erbij te zijn!

De NvdN, een festival op de Noordkade van Veghel, is er met name een van alle gebruikers van Cultuur Haven Veghel, CHV Noordkade. Zo is er bij de Jumbo Restaurant Circus Caps, speelt Band 305 in De Schets, is er een open inloop Brouwerij & Bierproeverij bij De Vleeghel. En Museum Siemei komt met opleidingsorkesten, film en dweilorkest Dè wel Jaoo. Ook ballerina’s uit Schijndel van Phoenix Cultuur ontbreken niet. Genoeg afwisseling op diverse plekken.

  1. Horeca Uden geeft uitleg over ruzie op Facebook. ‘Het moet klaar zijn met eisen’
    PREMIUM

    Horeca Uden geeft uitleg over ruzie op Facebook. ‘Het moet klaar zijn met eisen’

    UDEN - De Udense horeca geeft op Facebook aan carnavalsvierders uitleg over het geschil rond de carnavalstent op de Markt. Daar is de carnavalsvierder de dupe van, want die kan nu niet met één munt overal in Uden betalen tijdens de carnavalsdagen. De café's geven daar Markant en de Knoerissen de schuld van. ‘Zij eisen overal zeggenschap, zelfs tot in detail en daar passen wij als horeca simpelweg voor.’