Volgende week wordt de carnavalstent van de Knoerissen weer opgezet. Over de exploitatie ruziën de Knoerissen en de Udense horeca nog steeds.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgende week wordt de carnavalstent van de Knoerissen weer opgezet. Over de exploitatie ruziën de Knoerissen en de Udense horeca nog steeds. © Van Assendelft Fotografie

Ruzie tussen Knoerissen en horeca Uden sleept voort

UDEN - Weken is er overlegd, maar op de valreep is de ruzie tussen de Knoerissen en de Udense horeca toch niet bijgelegd. Inzet is een verschil van mening over de exploitatie van de grote carnavalstent op de Markt. Ook lastig voor de carnavalsvierder, want die kan volgende week niet overal met zijn muntjes bier kopen.

,,Heel, heel erg jammer”, zegt Udenaar Ad Klösters. De ondernemer werd door de Knoerissen gevraagd om te bemiddelen in het conflict met de Udense horeca over de carnavalstent op de Markt. Afgelopen twee weken hebben de drie partijen een keer of zes met elkaar gesproken. Lang leek een oplossing haalbaar, maar donderdagavond mislukte het alsnog. 

  1. Woning van 223.000 euro in 2015 naar 402.000 euro in 2019: ‘WOZ-waarde strookt niet met werkelijkheid’
    LEZERSBRIEF

    Woning van 223.000 euro in 2015 naar 402.000 euro in 2019: ‘WOZ-waar­de strookt niet met werkelijk­heid’

    OSS - Slimme jongens verdienen er goud geld aan. Burgers worden er amper beter van. En de gemeenten betalen de steeds hogere rekening. Dit is volgens de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) de frustrerende praktijk rondom bezwaar maken tegen de WOZ-beschikking, de jaarlijkse waardebepaling van woningen. Dit nieuws bracht het Brabants Dagblad dit weekeinde. Lezer Fons de Jong uit Oss reageert: