Sam Ramadanovic
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Ramadanovic © Muziekvereniging De Notenkrakers

Sam (43) uit Vorstenbosch overlijdt daags na uitvaart moeder en oom

VORSTENBOSCH - Vorstenbosch rouwt om vijf coronadoden. Onder hen drie leden van één familie. Sam Ramadanovic overleed daags na de uitvaart van zijn moeder en zijn oom.

Overal in Vorstenbosch hangen hartjes achter ramen.
Volledig scherm
Overal in Vorstenbosch hangen hartjes achter ramen. © Maarten van den Hurk / BD

Snoeihard treft corona het kleine Vorstenbosch. Na vier onheilsberichten kwam woensdag nummer vijf, een mokerslag. Ook Sam Ramadanovic (43) had de strijd tegen het virus verloren. Sammy, een jongen van het dorp,  koeltechnicus, sportieve vent, enthousiast trombonist bij de muziekvereniging, vader van drie jonge kinderen.
,,Drie weken geleden hebben we nog samen bier zitten drinken’’, vertelt Johnnie van der Heijden, eigenaar van de Dagwinkel midden in het dorp. ,,Sam zou me helpen met de koeling achter in de zaak. Hij kwam daar even ’s avonds voor, dan konden we er daarna eentje pakken.’’

  1. Uden neemt afstand van ‘verkiezingsretoriek’ VVD-Leefbaar Uden over grote grazers
    PREMIUM

    Uden neemt afstand van ‘verkie­zings­re­to­riek’ VVD-Leef­baar Uden over grote grazers

    UDEN - Verkiezingsretoriek, niet relevant en puur opportunisme. De gemeenteraad van Uden schoot donderdagavond met zwaar geschut op de fractie VVD-Leefbaar Uden die pleitte voor bijsturing van een lopend onderzoek naar de grote grazers op de Maashorst. Een overbodig verzoek, concludeerde de gemeenteraad in meerderheid met bovendien een zeer opmerkelijk een-tweetje tussen de VVD-Leefbaar Uden en CDA-wethouder Franko van Lankvelt.