De vrijwilligers van de buurtbus in Keldonk hebben allemaal een sjaal gekregen van de provincie Noord-Brabant als bedankje voor 40 jaar buurtbus.
Volledig scherm
De vrijwilligers van de buurtbus in Keldonk hebben allemaal een sjaal gekregen van de provincie Noord-Brabant als bedankje voor 40 jaar buurtbus. © Diny Peters/Buurtbusvereniging Keldonk

Sjaaltjes voor medewerkers jubilerende buurtbus

KELDONK - De achttien vrijwilligers van de buurtbus in Keldonk gaan voortaan herkenbaar door het leven; ze hebben namelijk allemaal een rood wit geblokte Brabantsjaal gekregen van de provincie. Dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de buurtbus. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.