Stef's Stoffen verlaat de Molenstraat in Veghel. De zaak gaat 1 april open in de Kerkstraat in Oss.
Volledig scherm
Stef's Stoffen verlaat de Molenstraat in Veghel. De zaak gaat 1 april open in de Kerkstraat in Oss. © Franka Willems-Netten/BD

Stef’s Stoffen verhuist van Molenstraat Veghel naar Kerkstraat Oss

VEGHEL/OSS - Stef’s Stoffen verlaat na bijna vijf jaar Veghel en kiest als nieuwe locatie voor het centrum van Oss. Vrijdag 28 februari sluit de stoffenzaak in de Veghelse Molenstraat.

Stephanie Jansen uit Oss zag vijf jaar geleden goede kansen in het pand in Veghel dat stoffenwinkel Stoffig achterliet. Het was de enige stoffenwinkel in Veghel.

,,In Oss hebben we, vlakbij waar we met ons gezin wonen, een goed en betaalbaar pand gevonden’’, vertelt Jansen. ,,Omdat we ook met stoffen op de markt staan, was het voor ons erg omslachtig om voor het laden van de auto steeds eerst naar Veghel te moeten rijden.’’ 

Klanten teleurgesteld en blij

Klanten in Veghel reageren teleurgesteld als ze de aankondiging van de verhuizing in de winkel lezen. Tegelijkertijd zijn ze blij dat ze in Oss verder kunnen winkelen en daar kunnen rondsnuffelen in het uitgebreide assortiment stoffen. De zaak in Oss gaat op 1 april open aan Kerkstraat 58.