Variant C, het beste tracé voor de rondweg om Volkel volgens de projectgroep, het college van B en W en zo'n beetje alle Udense politieke partijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Variant C, het beste tracé voor de rondweg om Volkel volgens de projectgroep, het college van B en W en zo'n beetje alle Udense politieke partijen. © Gemeente Uden

Steun voor rondweg Volkel, zorgen over overlast en woningbouw

UDEN/VOLKEL - De tracékeuze voor de nieuwe rondweg om Volkel kan rekenen op brede steun van de Udense politiek. Wel zijn er zorgen over de concrete uitwerking van het plan en of daarbij voldoende rekening wordt gehouden met de aanwonenden én de woningbouwplannen aan de westkant van Volkel. 

  1. Veghel heeft een ‘seniorenhangplek’: naar bouw van je appartement kijken op veilige plek, met koffie erbij
    PREMIUM

    Veghel heeft een ‘senioren­hang­plek’: naar bouw van je apparte­ment kijken op veilige plek, met koffie erbij

    VEGHEL - Bij elk bouwproject heb je wel kijkers die het interessant vinden om zo'n bouwproces van begin tot eind te volgen. Maar soms leidt dat wel tot onveilige situaties, merkten ze bij bouwbedrijf Van de Ven in Veghel. En dus bedachten ze een uitkijkpost, een plek waar kijkers voortaan droog, veilig en onder het genot van een kopje koffie precies in de gaten houden hoe de bouw van appartementencomplex Frisselsteyn verloopt.