Volledig scherm
Voor cafe D'n Tieleman werd begin augustus de Tour Open Tractor-rit gestart door boerin Steffi en boer Roel. Ze rijden een stukje mee in op de bank in een open bak. © Thomas Segers/Van Assendelft

Streekproductenmarkt op erf boerin Steffi in Boekel

BOEKEL - Op het Boekelse erf van boerin Steffi uit tv-programma Boer zoekt vrouw wordt zaterdag 19 oktober de streekproductenmarkt Tv-boer is troef gehouden.

Het erf van Steffi Verhagen Horse Service was afgelopen tv-seizoen uitgebreid in beeld tijdens Boer zoekt vrouw. Presentatrice Yvon Jaspers is op 19 oktober ook aanwezig in Boekel.

Quote

We kijken er erg naar uit om iedereen op onze boerderij te mogen ontvangen

Steffi Verhagen

Tv-boer is Troef  is een idee van Jos Sloot en Dycke van de Wal (beter bekend als ‘boer Jos en Dycke’). Steffi heeft zin in het evenement ,,Roel en ik zijn de afgelopen weken druk geweest met de voorbereidingen", zegt Steffi. ,,We kijken er erg naar uit om iedereen op onze boerderij te mogen ontvangen.”

Meer tv-boeren aanwezig

Tijdens de streekproductenmarkt zijn twintig boeren uit alle seizoenen van het tv-programma aanwezig. Boer Wim, boer Jaap, boer Marnix en boerin Michelle (óók uit Boekel) van afgelopen seizoen komen ook allemaal naar de boerderij van Steffi. 

In Boekel wordt ook een veiling van boerenproducten gehouden. De opbrengst is bestemd voor Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Yvon Jaspers treedt op als veilingmeester. 

Tv-boer is Troef  wordt 19 oktober gehouden tussen  11.00  en 17.00 uur bij Verhagen Horse Service, Rietven 4 in Boekel. Entree: 5 euro.