Volledig scherm
PREMIUM
Zo’n 150 bouwvakkers hebben de supermarkt op Drossaard compleet gestript. Op 29 mei gaat de winkel weer open. © Van Assendelft

Supermarkten Uden op de schop

UDEN - Het is komende weken even behelpen voor supermarktklanten in Uden. Jumbo de Laak op Drossaard is ruim twee weken dicht voor een complete metamorfose, idem bij de EMTÉ aan de Losplaats die vanaf volgende week ook naar Jumbo-geel kleurt. 

Afgelopen weken onderging winkelcentrum Drossaard, vorig jaar door Jumbo-ondernemer Roland de Laak met een groep investeerders gekocht, al een flinke opknapbeurt. Gevels zijn met hout bekleed, de bestrating is vernieuwd en de overkappingen boven de winkels zijn vernieuwd. Ook komen er nog zitbanken op wielen voor het winkelend publiek. Komende weken is de supermarkt van De Laak zelf aan de beurt, de vijfde verbouwing in bijna vijftien jaar tijd. 

  1. Magneetvisser vindt granaat en neemt deze mee naar huis, 50 tot 60 woningen in Veghel ontruimd
    update

    Magneetvis­ser vindt granaat en neemt deze mee naar huis, 50 tot 60 woningen in Veghel ontruimd

    VEGHEL - Een magneetvisser heeft een granaat gevonden en deze mee naar zijn huis in Veghel genomen. De granaat bleek dusdanig instabiel te zijn dat de politie dinsdagavond rond 22.30 uur alle woningen binnen een cirkel van 100 meter heeft ontruimd. De EOD kwam ter plaatse en heeft het explosief naar een veiligere plek gebracht om onschadelijk te maken. Rond 23.30 uur konden omwonenden weer terug naar hun woning.