De goochelwinkel 'Vorst & Bosch Premium Magicstore' in Veghel. Op de foto eigenaar Sven van de Vorstenbosch die een truc met een portemonnee toont in de winkel.
Volledig scherm
De goochelwinkel 'Vorst & Bosch Premium Magicstore' in Veghel. Op de foto eigenaar Sven van de Vorstenbosch die een truc met een portemonnee toont in de winkel. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Sven Bosch timmert aan de weg vanuit zijn goochelwinkel in Veghel

VEGHEL/HEESWIJK-DINTHER - Sven van de Vorstenbosch is in zijn element in zijn goochelwinkel in Veghel. Hij voegt zich in een klein rijtje van goochelwinkels in Nederland. Voor zijn zelfgemaakte close-up pads ofwel goochelmatten, heeft hij wereldwijde belangstelling. 

  1. Museum Krona zoekt corona-spullen voor bijzondere expositie

    Museum Krona zoekt corona-spul­len voor bijzondere expositie

    UDEN - Uden was een van de brandhaarden in de recente coronacrisis. Wat deed dat met de inwoners en hoe hebben zij die maanden beleefd? Musuem Krona wijdt er dit najaar een expositie aan en is daarvoor op zoek naar bijzondere voorwerpen en de verhalen die er aan vast zitten. Met een knipoog naar Onze Lieve Vrouw ter linde heet de tentoonstelling ‘Maria van het Nieuwe Normaal’, te zien van 17 oktober tot en met 6 december.