Volledig scherm
TTV Maashorst, voor het nieuwe logo, barst van ambitie. © TTV Maashorst

Tafeltennisvereniging Smash'73 gaat verder als TTV Maashorst

UDEN - Onder een nieuwe naam en met veel ambitie gaat de Udense tafeltennisvereniging TTV Smash'73 verder als TTV Maashorst. Tijdens de ledenvergadering is daar deze week toe besloten. De club wil mikt zowel op de breedtesport als topsport.   

TTV Maashorst spreekt de ambitie uit om met het vaandelteam bij de top tien van Nederland te horen. Daarvoor heeft de club de oud-eredivisiespelers Han Gootzen en Jos Verhulst en voormalig derde divisiespeler Rico Baars bereid gevonden om de ‘kleuren’ van TTV Maashorst op topniveau te verdedigen. Op die manier wil de vereniging de tafeltennissport in de hele Maashorst-regio populariseren. 

Jeugd Tafeltennis Academie

Een ander initiatief om de sport in de regio te versterken, is de start van de Jeugd Tafeltennis Academie. Jong tafeltennistalent uit de regio krijgt hier de mogelijkheid om zich onder begeleiding van professionele trainers te ontwikkelen tot de nationale en – wie weet – internationale toppers van de toekomst.

TTV Maashorst streeft ook maatschappelijke doelen na. Zo wil het spelers die actief zijn in de bedrijvencompetitie meer bij de vereniging gaan betrekken. Verder gaat de club de tafeltennissport voor mensen met speciale aandachtsgebieden promoten en faciliteren. Denk aan mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking en aan 55-plussers die graag wat meer en op een leuke manier willen gaan bewegen.