Volledig scherm
En Alles is de winnaar van de Ujese Kwis 2018 © Sandra Tibosch

Team ‘En alles’ wint Ujese Kwis

UDEN - De leden van team En Alles mogen zich de slimsten van Uden noemen. Zij zijn de winnaar geworden van de Ujese Kwis 2018. Op 12 januari om middernacht werd de prijsuitreiking bekend gemaakt tijdens een feestavond voor alle deelnemers in Markant. 

133 teams deden op 27 december 2018 mee aan de Ujese Kwis, die onder meer een geheime opdracht kende, ook in Markant, met Kitty Goverde. De winnaar had 230 punten, tweede werd team Grof Geschut met slechts drie punten afstand (227 punten) van de nummer drie Buurtvereniging St. Annastraat (224 punten).  

De feestavond werd opgeluisterd door de band Proost en Niels Swinkels. Het winnende team mag zich nu in rijtje scharen met De Heeren van den Hulstheuvel (winnaar Ujese Kwis 2017), Hup Helios (2014 en 2016), Zeester (2015) en 2de Spoor (2016).

Meedoen aan BD/ED Dorpenkwis 

Team En Alles mag met deze overwinning meedoen aan de ‘Champions League der dorpskwissen’: de BD/ED Dorpenkwis, die op 31 maart op de Noordkade in Veghel wordt gehouden. Alle winnaars van de dorpen in het verspreidingsgebied van het Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad mogen daar aan mee doen om de titel ‘slimste dorp’ in de wacht te slepen. 

Volledig scherm
De winnaars: En Alles © Sandra Tibosch