Een 4 havo klas is opgedeeld over verschillende lokalen van het Zwijsen College in Veghel. De school is vandaag weer open gegaan na drie maanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 4 havo klas is opgedeeld over verschillende lokalen van het Zwijsen College in Veghel. De school is vandaag weer open gegaan na drie maanden. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Terug in de schoolbankjes van het Zwijsen College, maar dan nét even anders

VEGHEL - De hele dag in hetzelfde lokaal! Is dat even wennen voor leerlingen en docenten van het Zwijsen College in Veghel. Waar normaal gesproken de leerling van lokaal naar lokaal hopt, zijn het nu de docenten die hun klas opzoeken. De scholen zijn weer open, maar alles gaat anders. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.