Illustratieve weergave van het ongeval. Voor de rechtertractor zijn nog een tractor en hakselaar ingespannen om de vastgereden trekker met kiepwagen te bevrijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratieve weergave van het ongeval. Voor de rechtertractor zijn nog een tractor en hakselaar ingespannen om de vastgereden trekker met kiepwagen te bevrijden. © BD/SvdL

Tragisch ongeluk of strafbare blunder op maïsveld in Heeswijk-Dinther?

DEN BOSCH/DINTHER - ,,Van een jongeman in de bloei van zijn leven naar iemand die geen schim van zichzelf meer is." Met deze woorden vatte officier van justitie Geerte Burgers gisteren samen wat de gevolgen zijn van een noodlottig ongeval op een drassige akker in Heeswijk-Dinther.

  1. Hyperambitieus plan voor vijf a zes nieuwe dorpen in de Peel: ‘Een droom moet je een keer beginnen’
    PREMIUM

    Hyperambi­ti­eus plan voor vijf a zes nieuwe dorpen in de Peel: ‘Een droom moet je een keer beginnen’

    ODILIAPEEL/MILHEEZE - Het is een hyperambitieus plan, maar daarmee niet minder serieus: het stichten van vijf a zes natuurdorpen in de Peel, ter grootte van 500 tot 600 hectare met plek voor drie- a vierduizend inwoners en duurzame landbouw. Zeg maar Venhorst of Odiliapeel 2.0. Het komt uit de koker van Zeelander Jan Ottens. Die realiseerde al eerder mooie, kleinschaligere projecten in de regio.