Volledig scherm
PREMIUM
Met man en macht wordt gewerkt aan de opbouw van het 15e Trekkertrek Spektakel in Loosbroek. Vrijdagavond is er een feestavond in de tent, zondag is de trekkertrek. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Trekkertrek Loosbroek: wie kan skelteren, kan meedoen

LOOSBROEK Het vijftiende Mega Trekkertrek Spektakel in Loosbroek richt zich op de toekomst. Voor het evenement, dat vrijdagavond begint met een groot feest, is een extra baan aangelegd speciaal voor kinderen.

Quote

Als het goed weer is, wordt het een mooi familie­feest. Is het slechter weer, dan wordt het een mannen­feest.

Willie Gijsbers

Willie Gijsbers heeft er alle vertrouwen in: ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen, zondag komt het goed. Voor de vijftiende keer houdt de Loosbroekse boerenbond dan samen met stichting 't Slippend Wiel het Mega Trekkertrek Spektakel aan de Nistelrodesedijk.  ,,De banen zijn goed gedraineerd. Er komt veel water van boven, maar de pomp staat al een paar dagen aan zodat het aan de onderkant wordt afgevoerd dus dat komt helemaal goed. Nu afwachten hoe het zondagmiddag is. Als het goed weer is, wordt het een mooi familiefeest. Is het wat slechter weer, dan wordt het meer een mannenfeest.”