Impressie van de verbouwde benedenverdieping van het Udens gemeentehuis. In de publiekshal komt straks de nieuwe raadszaal. Die zit nu nog in het ronde gedeelte, rechts op de afbeelding.
Volledig scherm
Impressie van de verbouwde benedenverdieping van het Udens gemeentehuis. In de publiekshal komt straks de nieuwe raadszaal. Die zit nu nog in het ronde gedeelte, rechts op de afbeelding. © Gemeente Uden

Uden eensgezind over vernieuwd gemeentehuis en werf

UDEN - De nieuwe gemeente Maashorst heeft een modern, passend gemeentehuis nodig, net als een goed uitgeruste gemeentewerf. Voor de gemeenteraad van Uden een belangrijk argument om zonder problemen ruim 12 miljoen euro beschikbaar te stellen voor de noodzakelijke verbouwingen. Het voorstel van Gewoon Uden om nog even te wachten met de gemeentewerf werd kansloos afgeserveerd. 

 1. Beddenreus maakt foutje op site: bestellingen voor bed van 12,99 euro
  PREMIUM

  Beddenreus maakt foutje op site: bestellin­gen voor bed van 12,99 euro

  UDEN - Een bed - een luxe boxspring met gestoffeerd matras - voor 12,99 euro. Dat daar belangstellenden voor zijn, hebben ze bij Beddenreus, onderdeel van de Udense beddengigant Beter Bed, gemerkt. Door een 'menselijke’ vergissing stond er woensdag een verkeerd bedrag op de website van het bedrijf. Daar waar 1299 euro had moeten staan, stond 12,99 euro. De bestellingen stroomden rap binnen. Foutje bedankt!
 1. Gasflessen voor drugslab gevonden in gestolen vrachtwagen in Tilburg
  Play

  Gasflessen voor drugslab gevonden in gestolen vrachtwa­gen in Tilburg

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?