Gemeentewerkers zetten paaltjes neer. Links daarvan komt het fietspad dat opschuift voor de grotere terrassen aan de Markt in Uden. De gemeente Uden offert een rij parkeerplekken om die uitbreiding mogelijk te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentewerkers zetten paaltjes neer. Links daarvan komt het fietspad dat opschuift voor de grotere terrassen aan de Markt in Uden. De gemeente Uden offert een rij parkeerplekken om die uitbreiding mogelijk te maken. © Hans van Alebeek

Uden schuift fietspad Markt op voor extra terrassen horeca

UDEN - Het fietspad langs de Markt in Uden schuift een stuk op en daarmee komt er voor drie kroegen ruimte vrij om hun terrassen ‘coronaproof’ uit te breiden. Diverse cafébazen hebben bij de gemeente Uden een  uitbreidingsverzoek ingediend zodat ze op 1 juni de gasten verantwoord kunnen ontvangen. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.