Wethouder GIjs van Heeswijk daagt een volle zaal ondernemers in Markant uit om mee te denken over de toekomst van het Udense winkelcentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder GIjs van Heeswijk daagt een volle zaal ondernemers in Markant uit om mee te denken over de toekomst van het Udense winkelcentrum. © Hans van Alebeek

Uden the place to be, maar hoe?

UDEN - Horeca wordt voor het voortbestaan van het Udense winkelcentrum steeds belangrijker. In de toekomst misschien zelfs nog belangrijker dan winkelen. Het gros van de Udense winkeliers en ondernemers uit het centrum is die mening toegedaan. 

Een kleine 150 winkeliers en ondernemers van het Udens winkelcentrum waren woensdagavond naar theater Markant gekomen. Op verzoek van de gemeente Uden dachten zij mee over de vraag hoe het centrum van Uden in de toekomst een aantrekkelijke en bruisende plek kan blijven om te winkelen, wonen of een pilsje te pakken. Of zoals wethouder Gijs van Heeswijk het formuleerde: ,,Van place to buy naar place tot be naar place to  need.” 

  1. Schuldeisers vragen faillissement aan voor partycateraar Maison van den Boer
    PREMIUM

    Schuldei­sers vragen faillisse­ment aan voor partycate­raar Maison van den Boer

    Den Bosch/Heerlen/Veghel - Drie schuldeisers van Maison van den Boer in Veghel vragen het faillissement aan van de geplaagde cateraar. De drie crediteuren zeggen nog geld van de Veghelse onderneming tegoed te hebben en willen dat met deze faillissementsaanvraag alsnog zien te krijgen. De aanvraag wordt aanstaande dinsdag voor de rechtbank in Den Bosch behandeld, aldus de advocaat van de drie schuldeisers.