Udens College herrijst als een rode feniks

UDEN - Strak volgens planning is de nieuwbouw van het Udens College gerealiseerd. Donderdag worden de nieuwe school en sporthal opgeleverd. Begin mei mogen de leerlingen er in. 

Hoezo verdwijnt de Rode School in Uden? Wie de nieuwbouw van het Udens College van een afstand ziet, krijgt bijna pijn aan de ogen van de felrode kleur . Precies zoals het bedoeld was, lacht directeur-bestuurder Ad van Kemenade. Vlak voor de officiële oplevering geeft hij samen met Marcel Spierings, directeur bedrijfsvoering, trots een rondleiding.  ,,Het is een geweldig gebouw”, zegt hij, terwijl overal de bouwvakkers nog druk bezig zijn de laatste puntjes op de i te zetten. 

  1. Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’
    PREMIUM

    Emma (24) ziet hoe kinderen in Veghel haar complete Toyota Aygo vernielen: ‘Een grote ravage’

    VEGHEL - Emma van Boxtel (24) uit Den Bosch had haar pakjesavond waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Onderweg naar werk kreeg ze een lekke band en besloot ze haar Toyota Aygo langs de kant van de weg te zetten. Na het werk wilde ze haar auto ophalen en zag ze dat de portier openstond en er zelfs mensen in de auto zaten. Er bleken kinderen in te zitten. ,,Het was een grote ravage. Ze hebben niks meer van de auto overgelaten.”