Het kan niet missen: borden, banners en verkeersregelaars wijzen de weg naar de GGD priklocatie aan de Prior van Milstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kan niet missen: borden, banners en verkeersregelaars wijzen de weg naar de GGD priklocatie aan de Prior van Milstraat. © Hans van Alebeek

Vaccinlocatie Uden is klaar voor de grote massa: 'Laat de vaccins en de mensen maar komen’

UDEN - Uden is vergeven van de gele borden en verkeersregelaars die de mensen verwijzen naar de nieuwe vaccinlocatie van de GGD aan de Prior van Milstraat. Deze week bescheiden gestart met 300 prikken per dag maar klaar voor opschaling naar zo'n 2.000 dagelijkse Pfizer-vaccinaties. Burgemeester Henk Hellegers nam vrijdag alvast een kijkje op de plek waar hij dinsdag zijn prik gaat halen. 

 1. Geen waarschuwing na brand bij De Schans, buurt Uden wil opheldering
  PREMIUM

  Geen waarschu­wing na brand bij De Schans, buurt Uden wil ophelde­ring

  UDEN - Terwijl boven skiclub De Schans in Uden pikzwarte rookpluimen honderden meters de lucht in kropen, bleef het vanuit de overheid stil. ,,Oorverdovend stil", zegt Wim Somers die op Sieberg woont, praktisch aan de overkant van de skibult waar op vrijdag 16 april een enorme brand uitbrak. Somers denkt dat er allerlei gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen en wil weten waarom de gemeente geen NL-Alert liet uitgaan.
 1. Honderden bloemen voor verongelukte Jayden
  Play

  Honderden bloemen voor verongeluk­te Jayden

 2. Ongeluk op A58 bij Oirschot: auto slaat meerdere malen over de kop
  Play

  Ongeluk op A58 bij Oirschot: auto slaat meerdere malen over de kop