Basisschool Bernadette in Veghel zou vervangende nieuwbouw moeten krijgen van bijna 2000 vierkante meter. Het gebouw komt uit 1954 en is in 1987 en 1998 uitgebreid.
Volledig scherm
PREMIUM
Basisschool Bernadette in Veghel zou vervangende nieuwbouw moeten krijgen van bijna 2000 vierkante meter. Het gebouw komt uit 1954 en is in 1987 en 1998 uitgebreid. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Veghel telt 11 basisscholen, 12e komt er mogelijk aan: ‘Is dat niet een beetje veel, op ruim 26.000 inwoners?’

VEGHEL - Elf basisscholen in de kern van Veghel, is dat niet een beetje veel van het goede? Er komen grote kosten aan bij veel van deze gebouwen. En dan wordt er ook nog gekeken naar een eigen school voor Veghels Buiten. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?