Arjen Heus (midden) tijdens een project in de Nieuwmarktbuurt voor de gezonde leefomgeving van jongeren in de binnenstad van Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Arjen Heus (midden) tijdens een project in de Nieuwmarktbuurt voor de gezonde leefomgeving van jongeren in de binnenstad van Amsterdam. © Tommy Köhlbrugge

Veghelse Arjen probeert samen met bewoners problemen op te lossen in achterstandswijken: ‘Ik leef letterlijk mijn droom’

VEGHEL/AMSTERDAM - Een aanstekelijk enthousiaste Veghelaar met een missie: problemen in achterstandswijken samen met de bewoners aanpakken. Arjen Heus (41) hoopt met zijn bedrijf PLYGRND.city de wereld een stukje mooier te maken.

  1. Noodkreet regionale horeca: verleng termijn terugbetalen belastingschuld
    PREMIUM

    Noodkreet regionale horeca: verleng termijn terugbeta­len belasting­schuld

    OSS/MAASHORST/MEIERIJSTAD - ,,Voor veel horeca-ondernemers zijn de problemen nog lang niet voorbij. Die hebben slapeloze nachten nu de belastingdienst haar schulden gaat innen.” Dat schrijven voorzitters van bijna zestig horeca-afdelingen in onder meer Oss, Meierijstad, Maashorst in een brief aan het kabinet. Zij vragen de terugbetalingstermijn van de uitgestelde belasting van vijf jaar jaar te verlengen naar tien jaar.